avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna neefectuat

pentru o persoana care este in concediu medical din anul 2010 si doreste sa se pensioneze pe caz de boala anul acesta,ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in anul 2011?i se plateste?sau nu beneficiaza de concediu de odihna pt anul 2011?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 29 Martie 2012
CO neefectuat se compenseaza in bani la incetarea contractului individual de munca .

In acest sens, se exprima art.146 alin.4 C.mun. , si anume: Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat carla97 carla97 Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la co neefectuat.Lucrez din 11 iulie 2011,nu am avut co in 2011,dar nici nu am primit contravaloarea in bani la ... (vezi toată discuția)
Concediu maria2222 maria2222 buna ziua, am 59 de ani si 10 luni, la 59 ani si 6 luni am iesit la pensie la limita de varsta dar m-am angajat in continuare la aceasi firma la care lucram ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna olguta79 olguta79 O firma este obligata sa acorde concediu de odihna unui salariat care a fost angajat in perioada mai 2012-noiembrie 2012 , tinand cont ca desfacerea ... (vezi toată discuția)