buna seara.va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.poate par ciudate intrebarile mele dar va rog sa ma ajutati.daca cineva vrea sa isi dea demisia pe data de 9.05. cand trebuie sa isi depuna cererea pt instiintarea angajatorului?are 20 zile preaviz... ultima zi de lucru este 8.05, nu?atunci primeste si decizia?are dreptul sa efectueze 7 zile de concediude odihna in perioada aceasta ?multumesc.
Va trebui sa ne spuneti mai intai care este preavizul prevazut in c.i.m. pentru demisie ... iar data de 08.05.2013 nu este ultima zi a lui de munca, asa cum ati spus dvs ...
Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele., astfel incat in aceasta perioada salariatul isi poate efectua zile de CO. In caz contrar, zilele de CO neefectuate se vor compensa in bani la incetarea c.i.m.
Lichidare la zi
Tamara1987
Buna ziua,
Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Preaviz
adinutza.2008
Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)