avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate florina_buica

Activitate florina_buica

ok..multumesc mult..
sotul are rezidenza in italia..deci la el nu este nici o problema...m-am informat..poate veni oricand si poate sta cel putin 10 zile...pe mine ma intereseaza daca pot face invitatia pentru prieteni sai,in grup,sau pentru fiecare in parte...acum eu nu sunt in romania,tocmai de aceea cer informatii aici...va multumesc mult
urmeaza sa ma casatoresc luna viitoare.viitorul meu sot este din Burkina Faso(africa),dar locuieste in italia..este rezident...prietenii lui din Burkina vor sa vina la nunta,dar pentru ca el nu poate,as vrea sa le fac eu invitatie..pentru o persoana stiu cum se procedeaza,dar pentru zece,nu...suna un pic complicat,dar mi-ar face placere sa vina,dar nu numai mie,ci si viitorului sot....sper sa ma ajute cineva....va multumesc!!!
Răspuns la discuția intabulare
multumesc mult!!!
Răspuns la discuția violare de domiciliu
da.!!..a intrat prin usa principala...bineinteles a spart yala,apoi dupa ce a luat bunurile,a schimbat cu o alta yala.am chemat politia si ca deobicei mi-au spus acelasi lucru..;nu putem face nimic..are inca adresa aici. apropos:::el lucreaza in politia de frontiera..e vreo lege separata pentru acestia???:D
Răspuns la discuția violare de domiciliu
am depus nenumarate plangeri pana acum ,dar nu s-a facut nimic,ptr ca organele de politie care au venit la fata locului,au spus ca nu-l pot acuza de numic,deoarece avea mutatie pe adresa mea si nu exista nici o hotarare judecatoreasca,in care sa specifice evacuarea sau stergerea adresei.e normal asa ceva'??
ce pedeapsa primeste fostul sot,daca intra in locuinta de unde i-a fost stearsa rezidenza(adresa),prin evacuare,avand hotarare judecatoreasca..casa e pe numele meu..multumesc mult!!!!
Discuție intabulare
am construit casa inainte de casatorie,pe terenul meu,dat mostenire de la mama mea,care si ea la randul ei,l-a mostenit de la bunicul ei..impreuna cu sotul am facut imbunatatiri la ea..acum suntem divortati el a plecat din casa..am facut intabularea,la sfatul notarului(ptr ca am vrut sa trec casa copilului)si unicul mostenitor sunt eu...poate sa atace acest act?si ce drept are el?
impreuna cu sotul meu am adunat cateva bunuri...dupa divort el a venit pe ascuns si a luat tot ce se putea lua folosiri in casa...el a muncit in toti acesti ani mai mult decat mine,eu ramanand acasa cu treburi,ca oricare femeie...el spune ca toate sunt ale lui si ca eu ptr ca am stat acasa nu am nici un drept...vreu sa-l dau in judecata,dar mi-e frica sa nu cheltuiesc banii degeaba..am vreo sansa sa castig ceva?mie m-i se pare normal,ca macar 25% as avea si eu dreptul..ptr ca in acesti ani(15) nu am dormit...ma lamureste si pe mine cineva?