avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... invitatia strainilor in romania...cei ce nu fac parte ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

invitatia strainilor in romania...cei ce nu fac parte din ue

urmeaza sa ma casatoresc luna viitoare.viitorul meu sot este din Burkina Faso(africa),dar locuieste in italia..este rezident...prietenii lui din Burkina vor sa vina la nunta,dar pentru ca el nu poate,as vrea sa le fac eu invitatie..pentru o persoana stiu cum se procedeaza,dar pentru zece,nu...suna un pic complicat,dar mi-ar face placere sa vina,dar nu numai mie,ci si viitorului sot....sper sa ma ajute cineva....va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: florina_buica , utilizator 22:35, 5 Iunie 2012
Nu cred ca ORI va aproba 10 invitatii din partea dvs. pentru persoane din Burkina Faso.

Totusi, daca ORI le aproba, rudele trebuie sa mearga la Ambasada Romaniei la Dakar, Senegal si sa solicite o viza turistica.

Sotul cum a intrat in România? In general ar avea nevoie si el de viza daca sta peste 5 zile.
sotul are rezidenza in italia..deci la el nu este nici o problema...m-am informat..poate veni oricand si poate sta cel putin 10 zile...pe mine ma intereseaza daca pot face invitatia pentru prieteni sai,in grup,sau pentru fiecare in parte...acum eu nu sunt in romania,tocmai de aceea cer informatii aici...va multumesc mult
Invitatiile se fac individual si se supun aprobarii ORI
ok..multumesc mult..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii drept de calatorie cetatean egiptean NatyStancu NatyStancu Buna ziua, va rog sa ma informati dvs, cei de aici cu privire la dreptul unui cetatean egiptean de a calatori pe teritoriul Romaniei. Asadar, am depus actele ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu o persoana siriana Raluca123456789 Raluca123456789 Buna seara Eu si prietenul meu ne-am cunoscut acum vreo 4 ani , eu am mers in Siria sa ii cunosc familia cu 2 ani in urma si am decis sa ne casatorim , insa ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru cetatean strain dintr-un stat non ue gaby_riff gaby_riff Cu o saptamana in urma sotului (din PAKISTAN) i s-a refuzat acordarea vizei tip D pentru reintregirea familiei. Eu sunt rezidenta in GERMANIA. De la Ambasada ... (vezi toată discuția)