Situatie: de curand firmei i s-a schimbat administratorul. Noul revisal urmeaza sa fie depus pentru prima oara in forma noua ( a mai fost depus in forma veche). Se doreste sa se utilizeze siteul reges pentru depunere online (dupa prima depunere (obligatoriu) la sediu ) . Persoana care va lucra cu revisalul si il va transmite este alta decat administratorul.
Aceste doua documente m-au cam bagat in ceata.
[ link extern ]
Art.2 nu e valabil in cazul meu deoarece nu exista compartiment personal in firma (e firma mica). Are ceva (dpdv legal ) daca il sterg?
[ link extern ]
prin reprezentanţi legali împuternicim pe:
Se va prezenta, în copie, certificatul de inmatriculare al angajatorului si actul de identitate al persoanei imputernicite
Rezulta din al 2lea .doc ca reprezentantul legal este definit ca cel imputernicit sa reprezinte firma in fata itm-ului
In cazul meu cine e reprezentant legal si cine e imputernicit?
intr-un document se intelege ca reprezentantul legal si imputernicitul sunt aceeasi entitate iar din celalalt document reiese ca reprezentantul legal si imputernicitul sunt entitati diferite :|, iar urmatoarele doua documente
[ link extern ]
[ link extern ]
nu fac decat sa contribuie la harababura care s-a creat in capul meu in legatura cu aceasta procedura:|)
PS: pana la urma care este definitia reprezentantului legal?.. (din pct meu de vedere reprezentantul legal si administratorul sunt una si aceeasi entitate si deci aceeasi persoana)