avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebari referitoare la criteriile de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebari referitoare la criteriile de evaluare

1) pot sa nu mai pun criterii de evaluare, obiective de performanta iar in fis postului sa pun doar codul ocupatiei avand in vedere ca ma angajez pe mine insumi?
2)criteriile de evaluare ale altor angajati pot fi anexate la cim in loc sa fie scrise direct in acesta? (asa cum se intampla cu fisa postului;stiu ca e o intrebare stupida dar aud ca cei de la itm pot faace foarte repede din tantar armasar)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:25, 25 Noiembrie 2011
Criteriile de evaluare a activitatii salariatilor trebuie cuprinse in contractul individual de munca. Acest lucru este prevazut prin: ORDIN NR.1616 - privind modificarea si completarea modelului-cadru al contractului individual de munca, prevazut in anexa
la Ordinul ministrului muncii si solidaritatii sociale nr. 64/2003, care spune astfel:

"3. Dupa litera F se introduce o litera noua, litera F1, cu urmatorul cuprins:
F1. Criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului:.........."
~ Conținut șters la cerere ~
Acest Ordin este aplicabil pentru situatiile aparute dupa intrarea lui in vigoare si nu pentru cele anterioare datei intrarii lui in vigoare ... legea nu are efect retroactiv .. prin urmare, pentru c.i.m. incheiate dupa data intrarii in vigoare a acestui Ordin , criteriile de evaluare se vor insera in cuprinsul c.i.m.

Pentru cele anterior datei intrarii in vigoare a acestui Ordin, criteriile de evaluare se vor insera in Reg.Intern care se va aduce la cunostinta salariatilor , precum si intr-un act aditional la c.i.m. pentru a scapa de eventualele divergente ce pot aparea in cazul unui control ITM:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cf ordin 1616/2.06.2011 privind modificarea si completarea cim anastancu anastancu Buna ziua, A aparut Ordinul 1616/2.06.2011 privind modificarea si completarea modelului-cadru al contractului individual de munca prevazut in anexa Ordinului ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale norme codul muncii handaricimarin handaricimarin pentru o societate cu 400 de salariati,in loc sa fac acte aditionale pt.a-i instiinta de modificarile noul Cod al Muncii,este legal sa fac o decizie colectiva ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca 01.05.2011/14.06.2011 Olivia E Olivia E As dori sa stiu daca modelul contractului individual de munca din 01.05.2011 este acelasi cu cel din 14.06.2011. Cel din 14.06.2011 are toate modificarile ... (vezi toată discuția)