avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA 01.05.2011/14.06.2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA 01.05.2011/14.06.2011

As dori sa stiu daca modelul contractului individual de munca din 01.05.2011 este acelasi cu cel din 14.06.2011. Cel din 14.06.2011 are toate modificarile stipulate dar nu stiu daca toate aceste modificari erau prevazute inca de la 01.05.2011. Ideea este ca am vazut contracte diferite la societati diferite si nu stiu daca am procedat corect. Am vazut contracte de la inceputul lui iunie unde deja era schimbata sintagma "permis de munca", era introdus alineatul F1 cu criteriile de performanta, fusese eliminata partea cu fractiunea de norma de minim 2 ore, etc. Intrebarea mea este daca aceste modificari trebuiau sa apara de la 01.05.2011. Mentionez ca modificarile cu schimbarea preavizului, cu obligatiile si drepturile angajatorului le-am stipulat dar nu si celelalte. Sau mai bine spus cum arata un contract la 01.05.2011 si cum arata contractul la 14.06.2011. Sunt diferite? Stiu ca exista un nou ordin ce a fost publicat in Monitorul oficial pe 14.06.2011.

Va rog a-mi preciza daca criteriile de performanta trebuie sa le scriu exact in contract sau pot sa le pun doar in fisa postului care e parte integranta a contractului de munca?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 1 Iulie 2011
Eu zic ca e ok tot ala, si daca pui in fisa postuli sau faci anexe la contract in care stipulezi de performanta, e in regula.
Criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului trebuie sa se regaseasca si in continutul contractului individual de munca, situatie aplicabila numai c.i.m. incheiate dupa 01.05.2011.

Pentru cele incheiate anterior , acestea pot fi prevazute in Reg.Intern si aduse la cunostinta salariatilor.

Nu are nicio legatura forma c.i.m. la data de 01.05.2011 , cu cea din data de 14.06.2011 ... fiecare modificare adusa intra in vigoare de la data prevazuta de lege pentru intrarea ei in vigoare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari referitoare la criteriile de evaluare arudan arudan 1) pot sa nu mai pun criterii de evaluare, obiective de performanta iar in fis postului sa pun doar codul ocupatiei avand in vedere ca ma angajez pe mine ... (vezi toată discuția)
Act aditional la c.i.m ContSters154162 ContSters154162 Contractele de munca vechi trebuie modificate in mod obligatoriu prin act aditional, acum odata cu intrarea in vigoare a noul cod al muncii? :-/ Si prin act ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)