avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate florin704

Activitate florin704

Familia mea a decis sa ia in ingrijire doi batrani, in schimbul acestui serviciu cei doi batrani au decis sa ne lase un apartament. Va rog frumos ajutati-ma si spuneti-mi si mie ce acte imi trebuie sa fac act de vanzare-cumparare cu clauze pt acel apartamen. Imi trebuie ceva de la medico-legal avand in vedere ca au peste 65 de ani !!!
Va multumesc.
Discuție Falimentul
Buna ziua, daca o firma intra in faliment si angajatii intra in somaj, se mai poate incasa prenatalul pentru o angajata insarcinata?
Mai este nevoie de somatie de plata pentru o datorie daca nu se cunoaste proprietarul apartamentului si nu locuieste nimeni in acel apartament?
arockz: daia am pus intrebarea asta pt ca in trecut la noi in Asoc. a fost o persoana care l-a adus pe nepotul ei sa locuiasca aici si fostul administrator a cerut adeverinta precum ca el plateste cotele de intretinere la adresa lui de domiciliu. Va multumesc tuturor care mi-ati dat un raspuns la intrebarea mea.
Răspuns la discuția Repartitoare
Trebuie sa fie de acord cel putin 80 % din cei care au repartitoare. Referitor la partile comune alea se vor plati indiferent de situatia in care se va calcula caldura.
Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca este posibil ca o persoana sa locuiasca intr-o Asociatie de Proprietari, dar cotele de intretinere sa le plateasca la o alta Asociatie de Proprietari. Daca exista asa ceva va rog sa imi spuneti unde este scris. Va multumesc.
Discuție proces penal !
aveti idee cam care este onorariul unui avocat pentru un proces penal? (macar estimativ daca ma poate ajuta cineva)
Multumesc, dar eu vorbeam despre penalitatila de la asociatiile de proprietari. Amgasit ceva in legatura cu asta in legea 230/2007 care spune ca totalul penalitatiilor nu poate depasi suma la care au fost calculate.
Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu penalitatiile calculate restantierilor. Este posibil ca totalul penalitatilor sa depaseasca totalul restantelor?