avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati la intarzierea cu plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati la intarzierea cu plata intretinerii

Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu penalitatiile calculate restantierilor. Este posibil ca totalul penalitatilor sa depaseasca totalul restantelor?
Cel mai recent răspuns: florin704 , utilizator 20:18, 16 Noiembrie 2011
in cazul in care conventia/contractul dintre parti dispun in acest sens, este posibil
da, este posibil si legal.
Multumesc, dar eu vorbeam despre penalitatila de la asociatiile de proprietari. Amgasit ceva in legatura cu asta in legea 230/2007 care spune ca totalul penalitatiilor nu poate depasi suma la care au fost calculate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intretinere filimonandreea filimonandreea buna ziua ! Sunt si eu un restantier la intretinere, ca multi altii nu de rea credinta incepand cu anul 2002 pana in prezent; pana acum cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Formula calcul penalitãþi întreþinere cioarec carmen cioarec carmen Vă rog să-mi spuneţi care este formula de calcul a penalităţilor de 0,2% pe zi la cheltuielile de întreţinere şi dacă este corect să se adune ... (vezi toată discuția)
Temei recalculare CostinFC CostinFC Buna seara! Asociatia de proprietari unde locuiesc mi-a umflat facturile la intretinere cu un total 3000 lei. Am citit in legea 230 ca penalitatile nu au ... (vezi toată discuția)