m-cristina a scris:
Punctul F:stagiul total de cotizare realizat=13 ani 9 luni 9 zile .
Trebuia acordat un stagiu potential = 21 ani 2 luni 21.
(13 ani+9 luni+9 zile)+ (21 ani+2 luni+21 zile)=35 ani (stagiul complet de cotizare)
Acest lucru rezulta din decizie. Deoarece vi s-a acordat doar 18 ani 7 luni 21 zile stagiu potential, este un motiv pentru contestatie.
Mai aveti cumva trecut un stagiu asimilat in decizie?
Inteleg ca stagiul realizat ca urmare a activitatii depuse se compune din 10 ani 9 luni 9 zile la care se adauga 3 ani si 2 zile dovediti ca stagiu din adeverinta, dar fara sa fie valorificate contributiile ca zilier. Mai inteleg ca este greu acum sa obtineti o noua adeverinta.
Faceti contestatie, fara a aduce o noua adeverinta, contestatie motivata de faptul ca stagiul potential nu este stabilit corect.
De asemenea, solicitati casei de pensii sa va comunice buletinul de calcul, care a stat la baza emiterii deciziei de pensionare. Asa o sa puteti verifica ce venituri au fost valorificate.
la pc F stagiul total de cotizare este de 10 ani , 9 luni si 9 zile nu 13 ani cum am scris, prima oara
iar la stagiul potential 18 ani 7 luni 21 zile
imi cer scuze multumesc! astept rasuns . Am vb cu cineva sa vad daca rezolv si cu adev.