avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Activitate stefan_pitt

Activitate stefan_pitt

sentinta a ramas definitiva 1 an si 3 luni,si de atunci nu am mai avut nici o problema.oricum si atunci a fost o prostie pentru care am platito.asai viata
buna ziua am si eu o intrebare.in legatura cu cazieru.in 2007 14/12.am primit condamnare cu suspendare de 1 an si trei luni cu termen de incercare de 3ani si trei luni.pentru vatamare corporala.mi sa stres din cazier sau trebuie mers la tribunal sa rezolv problema
buna nam primit leafa de 1 luna de zile si tichetele de masa de 2 luni de zile,si as vrea sami dau demisia,pot sa nu stau in preaviz de 20 de zile,sau cum sa fac ca sa plec cat mai repede adica intro zi sa termin cu ei,mai ales ca nus corecti fata de mine si colegi
cat timp dureaza de la primirea somatiei de executare pana la executarea silita

da de ce is asa ordinari tot pe omu corect il arde,daca nu aveam masina pe numele meu nik nu ma interesa,va multumesc oricum pentru sfat.
poata sami retina din salariu sau sami ieie bunuri personale am avut un credit in 2004 am platit creditu si tot mai trebuia platit dobanzi si mai stiu eu ce si nu leam platit si acum mia venit 2000 de ron de platit cu sa fac am si o masina pe numele meu.multumesc anticipat