avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prbleme la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prbleme la serviciu

buna nam primit leafa de 1 luna de zile si tichetele de masa de 2 luni de zile,si as vrea sami dau demisia,pot sa nu stau in preaviz de 20 de zile,sau cum sa fac ca sa plec cat mai repede adica intro zi sa termin cu ei,mai ales ca nus corecti fata de mine si colegi
Cel mai recent răspuns: Perspective , utilizator 09:16, 28 Noiembrie 2011
Depuneti-va demisia si plecati pentru ca:

Art 81 alin 8-Codul Muncii

Salariatul poate demisiona fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca.
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
andymaurul, utilizator
stefan_pitt a scris:

buna nam primit leafa de 1 luna de zile si tichetele de masa de 2 luni de zile,si as vrea sami dau demisia,pot sa nu stau in preaviz de 20 de zile,sau cum sa fac ca sa plec cat mai repede adica intro zi sa termin cu ei,mai ales ca nus corecti fata de mine si colegi

In acest caz sunt aplicabile prevederile art.81 alin.8 C.mun. , care dispun ca : Salariatul poate demisiona fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca.
Cand va redactati demisia mentionati si obligatiile pe care angajatorul nu le-a indeplinit. Puteti lua in considerare si o actiune in instanta pentru recuperarea drepturilor salariale restante daca va doriti acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie nicholas17 nicholas17 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu daca imi dau demisia la zi mai trebuie sa stau in preaviz ? (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz redus datorata nerespectarii obligatiilor angajatorului Iulian.. Iulian.. Buna ziua Am urmatorul caz, va rog sa ma ajutati: - Lucrez la o companie intrata recent in insolventa (2 luni) - S-a facut acum o luna reorganizare in ... (vezi toată discuția)
Demisia si urmarile ei floralin floralin BUNA ZIUA.AM O VECINA CARE ARE URMATOAREA PROBLEMA ,S-A ANGAJAT LA O FIRMA SI ACUM VREA SA DEMISIONEZE NECONVENINDU-I SALARIUL SI CONDITIILE IMPUSE DE MUNCA ... (vezi toată discuția)