avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu firma de recuperari creante

poata sami retina din salariu sau sami ieie bunuri personale am avut un credit in 2004 am platit creditu si tot mai trebuia platit dobanzi si mai stiu eu ce si nu leam platit si acum mia venit 2000 de ron de platit cu sa fac am si o masina pe numele meu.multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: stefan_pitt , utilizator 22:39, 18 Noiembrie 2011
Cred ca s-a prescris suma , daca incepe vreo executare faceti contestatie la execiutare si invocati prescriptia, Puteti cere si separat sa se constate intervenita prescriptia , mergeti la un cabinet de avocat .
da de ce is asa ordinari tot pe omu corect il arde,daca nu aveam masina pe numele meu nik nu ma interesa,va multumesc oricum pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excutare silita vasilee vasilee Buna ziua as avea o intrebare am avut si eu un credit de nevoi personale de la banca asta a fost din 2006 acum 11 ani timp de cateva luni lam platit dupa care ... (vezi toată discuția)
Aplicarea codului rutier bogdan florin ionel bogdan florin ionel buna seara numele meu este florin am o problema cu permisu mia fost suspendat pt 2 luni cica pt un accident bine toate bune si frumoase permisu se retine in 4 ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare-masina gogu00772 gogu00772 am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam ... (vezi toată discuția)