avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate pitzigush

Activitate pitzigush

Discuție divort germania
buna!as vrea sa stiu in cazul unui divort in Germania,unde sotia e de nationalitate romana iar sotul neamt,avand un copil de 4 ani si fiind casatoriti de 6 ani,care sunt drepturile sotiei?ea nu lucreaza iar sotul are o amanta...copilul ii revine mamei?tatal e obigat sa plateasca indemnizatie de crestere a copilului?va multumesc frumos
Discuție partaj
buna seara!am si eu o intrebare,sper sa ma puteti lamurii.Acum 7 ani am divortat.dupa sentinta definitiva am plecat in strainatate la munca,la cateva luni mi-a venit acasa o hartie sa ma prezint la partaj,,fiind plecat nu am putut veni.dupa un an aflu ca fosta mea sotie a vandut apartamentul pe care il aveam impreuna,mentionez ca eram trecuti amandoi ca proprietari in titlu.vreau sa stiu dk ea a avut dreptul sa vanda apartamentul fara semnatura mea sau dk eu nu am luat parte la partaj mi-am pierdut orice drept asupra apartamentului???pot sa fac ceva ca sa imi recuperez partea?pot sa redeschid partaj dupa atatia ani?mentionez ca nu avem copii.va multumesc frumos!cristi
Buna!Va rog sa ma ajutati si pe mine.Prietenul meu a fost casatorit si si-a ajutat socrul trecand firma acestuia pe numele lui pt a scapa de ceva probleme cu statul.Probleme este ca firma e inchisa de cativa ani buni..5-6 ..dar am primit scrisoari acasa de la fisc cum ca nu si-a platit ceva taxe.Noi nu avem banii necesari sa platim.Am vorbit cu fostul socru sa reglemeteze situatia,un timp nu am mai primit nimic..am vorbit cu o cunostinta de la fisc si a zis ca o sa mai primim un timp dupa care se sterge datoria sau cam asa ceva.azi am primit iar scrisoare,chestia e ca datoria e mare si dea lungul ultimilor 2 ani au venit mai multe scrisori.prietenul meu nu are nimic trecut pe el dar nu stim ce i s-ar putea intampla daca fostul lui socru nu plateste datoria.ne ajuta cineva??Ce i se poate intampla prietenului meu?va rugam...