avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxe neplatite la fisc
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxe neplatite la fisc

Buna!Va rog sa ma ajutati si pe mine.Prietenul meu a fost casatorit si si-a ajutat socrul trecand firma acestuia pe numele lui pt a scapa de ceva probleme cu statul.Probleme este ca firma e inchisa de cativa ani buni..5-6 ..dar am primit scrisoari acasa de la fisc cum ca nu si-a platit ceva taxe.Noi nu avem banii necesari sa platim.Am vorbit cu fostul socru sa reglemeteze situatia,un timp nu am mai primit nimic..am vorbit cu o cunostinta de la fisc si a zis ca o sa mai primim un timp dupa care se sterge datoria sau cam asa ceva.azi am primit iar scrisoare,chestia e ca datoria e mare si dea lungul ultimilor 2 ani au venit mai multe scrisori.prietenul meu nu are nimic trecut pe el dar nu stim ce i s-ar putea intampla daca fostul lui socru nu plateste datoria.ne ajuta cineva??Ce i se poate intampla prietenului meu?va rugam...
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 13:41, 19 Noiembrie 2011
Daca nu are nimic in patrimoniu nu i se poate intampla mare lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- violenta in familie vip2you17 vip2you17 Buna seara ma numesc razvan astazi a fost o problema in timpul zilei soacra mea care este divortata de socru ei locuiesc impreuna si socrul meu consuma alcool ... (vezi toată discuția)
Executare silita srl - e posibil? Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna seara, am un SRL-ma ocup singura de acest magazin-eram eu si sotul meu in acte, dar acesta a decedat si am ramas singura. am ceva datorii la stat, ... (vezi toată discuția)
Partaj Catalin__B Catalin__B In urma cu 5 ani am contractat cu sotia un credit de nevoi personale,pe numele amandoura.Dupa 4 ani socrul meu ne-a TRANSFERAT(acest termen reiese clar din OP ... (vezi toată discuția)