Buna ziua,
La subiect...sotul meu are contract de administrare iar eu nu am servici. Ma poate lua in intretinere sau coasigurare?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
la prima infatisare in procesul de marire a pensiei alimentare, judecatoarea s-a abtinut....in cat timp se reprogrameaza procesul? au trecut deja trei saptamani si nu a fost reprogramat(m-am uitat pe portalul tribunalului). pot face ceva in sensul sa urgentez lucrurile?
au trecut doua saptamani si dosarul meu nu a fost reprogramat (m-am uitat pe portalul tribunalului). reamintesc ca la prima infatisare judecatoarea s-a "abtinut". e voie sa se lungeasca in felul asta termenele in defavoarea minorului. poate dura pana la calendele grecesti si drepturile copilului meu amanate. pot face ceva in sensul asta? multumesc anticipat pt raspunsuri.
am deschis proces pentru marirea pensiei alimentare, tatal minorului fiind persoana publica. la prima infatisare ...si ultima...judecatoarea, invocand art.6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, a spus ca se abtine... procesul continua?... si de ce a procedat judecatoarea asa?... la ce sa ma astept?... Ma poate lamuri cineva? Multumesc anticipat.
contractul a fost facut in 2008 timp la care tatal minorului avea venituri mult mai mici.acum pensia alimentara reprezinta 5% din veniturile lui. fiind persona publica,are declaratie de avere in care-si declara veniturile. as deschide un proces chiar si numai pentru a atrage atentia asupra neglijarii fiului sau dar as dori sa stiu daca am o sansa. multumesc pentru raspunsuri.
insist pentru ca nu vreau sa-mi pierd timpul inutil. Se numeste "contract de tranzactie" si se specifica la un moment dat...."ambele parti declara in mod expres, ca prezentul contract reprezinta vointa lor libera, neviciata, si ca urmare. au lichidat irevocabil orice pretentie izvorata din dreptul de a cere majorarea pensiei de intretinere a minorului X pana la varsta la care acesta va deveni major. De asemeni acest contract reprezinta si modul de renuntare la judecata in dosarul nr.z, litigiul dintre ele fiind definitiv si irevocabil stins". Domnul in cauza, tatal minorului, a castigat in aceasta toamna o suma importanta de bani. Mai pot solicita marirea pensiei alimentare sau 25% din suma castigata de acesta in aceasta toamna (suma facuta publica)?