avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... judecatorul se \"abtine\"
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

judecatorul se "abtine"

am deschis proces pentru marirea pensiei alimentare, tatal minorului fiind persoana publica. la prima infatisare ...si ultima...judecatoarea, invocand art.6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, a spus ca se abtine... procesul continua?... si de ce a procedat judecatoarea asa?... la ce sa ma astept?... Ma poate lamuri cineva? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cezara_mf , utilizator 12:31, 31 Ianuarie 2012
Procesul va continua, insa cu un alt judecator. Motivele pentru care a procedat asa le veti vedea in inheierea de sedinta.
au trecut doua saptamani si dosarul meu nu a fost reprogramat (m-am uitat pe portalul tribunalului). reamintesc ca la prima infatisare judecatoarea s-a "abtinut". e voie sa se lungeasca in felul asta termenele in defavoarea minorului. poate dura pana la calendele grecesti si drepturile copilului meu amanate. pot face ceva in sensul asta? multumesc anticipat pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprogramare proces cezara_mf cezara_mf la prima infatisare in procesul de marire a pensiei alimentare, judecatoarea s-a abtinut....in cat timp se reprogrameaza procesul? au trecut deja trei ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare,intampinare -somatie plata andral andral Deoarece urmeaza sa am o noua infatisare si deoarece nu am bani de avocat,am mers azi la judecatorie si am asistat la un proces care este exact cazul meu. Ei ... (vezi toată discuția)
Ce insemna sentinta asta si ce trebuie sa fac? ContSters239902 ContSters239902 Va salut Am castigat procesul dar paratul a redeschis procesul la Bucuresti (unde locuieste) pe un alt articol de lege ( reinterpretand adevaratul sens al ... (vezi toată discuția)