Va salut
Am castigat procesul dar paratul a redeschis procesul la Bucuresti (unde locuieste) pe un alt articol de lege ( reinterpretand adevaratul sens al articolului spre folosul sau ). Judecatoria Ilfov a spus ca nu tine de jurisprudenta sa si a trimis dosarul la judecatoria din orasul meu unde am primit ca sentinta .
Dosar Civil
Solutie: Admite cererea de abtinere. Irevocabila.Pronuntata in sedinta publica, azi,
Amână cauza
Solutie: cerere de abtinere
Va rog sa imi spuneti ce inseamna sentinta asta si ce trebuie eu sa fac ? ptr. ca judecata va avea loc peste cateva zile .
Multumesc anticipat!
Nu este o sentinta ci judecatorul a formulat o cerere de abtinere care a fost solutionata de completul urmator, in sensul ca a fost admisa si dosarul va fi repartizat unui alt judecator.
Dvs depuneti cu 5 zile inainte de termen intampinare in care invocati autoritatea de lucru judecat si depuneti si sentinta din dosarul in care ati castigat.
Completând puțin răspunsul anterior, însăși formularea cererii de abținere spune multe despre părerea judecătorului care s-a abținut, în sensul că a observat și el autoritatea de lucru judecat raportată la hotărârea pe care a soluționat-o anterior. Deci șanse mari să câștigați pe excepție, invocând autoritatea de lucru judecat.