avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce insemna sentinta asta si ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce insemna sentinta asta si ce trebuie sa fac?

Va salut
Am castigat procesul dar paratul a redeschis procesul la Bucuresti (unde locuieste) pe un alt articol de lege ( reinterpretand adevaratul sens al articolului spre folosul sau ). Judecatoria Ilfov a spus ca nu tine de jurisprudenta sa si a trimis dosarul la judecatoria din orasul meu unde am primit ca sentinta .
Dosar Civil
Solutie: Admite cererea de abtinere. Irevocabila.Pronuntata in sedinta publica, azi,
Amână cauza
Solutie: cerere de abtinere
Va rog sa imi spuneti ce inseamna sentinta asta si ce trebuie eu sa fac ? ptr. ca judecata va avea loc peste cateva zile .
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 14:10, 5 Decembrie 2012
Nu este o sentinta ci judecatorul a formulat o cerere de abtinere care a fost solutionata de completul urmator, in sensul ca a fost admisa si dosarul va fi repartizat unui alt judecator.

Dvs depuneti cu 5 zile inainte de termen intampinare in care invocati autoritatea de lucru judecat si depuneti si sentinta din dosarul in care ati castigat.
Va multumesc!:thumbup:
Stimat forumist,

Completând puțin răspunsul anterior, însăși formularea cererii de abținere spune multe despre părerea judecătorului care s-a abținut, în sensul că a observat și el autoritatea de lucru judecat raportată la hotărârea pe care a soluționat-o anterior. Deci șanse mari să câștigați pe excepție, invocând autoritatea de lucru judecat.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa cer recuzarea completului de judecata ? SPavel SPavel Buna ziua ! Am o sentinta definitiva si irevocabila , investit cu formula executorie ,executat de catre executor judecatoresc , proces verbal de punere in ... (vezi toată discuția)
Ce consecințe are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă? flory_mr flory_mr Ce consecințe juridice are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă, după ce i-am adus aminte ... (vezi toată discuția)
Redeschiderea unui proces la o instanta inferioara celei care a dat o hotarare definitiva si irevocabila. FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Buna ziua. In urma unui proces care a trecut pe la mai multe instante, judecatorie, tribunal, curte de apel, a durat 8 ani, timp in care au fost inlocuiti 13 ... (vezi toată discuția)