avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reprogramare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

reprogramare proces

la prima infatisare in procesul de marire a pensiei alimentare, judecatoarea s-a abtinut....in cat timp se reprogrameaza procesul? au trecut deja trei saptamani si nu a fost reprogramat(m-am uitat pe portalul tribunalului). pot face ceva in sensul sa urgentez lucrurile?
se pare ca nu aveti avocat si probabil considerati ca nici nu aveti nevoie de unul, insa daca nu sunteti atenta, s-ar putea sa se termine procesul si sa nici nu va dati seama ca s-a terminat si ca l-ati si pierdut pe deaspra...:yes: daca ati fost in sala de judecata la termenul anterior, data urmatorului termen de judecata nu se mai comunica prin citatie, se considera ca l-ati luat la cunostinta prin insasi prezenta dvs. acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatorul se "abtine" cezara_mf cezara_mf am deschis proces pentru marirea pensiei alimentare, tatal minorului fiind persoana publica. la prima infatisare ...si ultima...judecatoarea, invocand art.6 ... (vezi toată discuția)
Amanare proces pentru viciu de procedura??? Charmelen Charmelen am pe rol un proces pentru incredintare a minorului si am fost din nou amanata pentru un viciu de procedura, care nu mi s-a comunicat la prima infatisare. ... (vezi toată discuția)
Recurs carnet, citatie ? siloth siloth am pierdut un proces pentru carnetul de conducere si am facut recurs si l-am trimis prin posta. am primit instiintarea acasa cum ca actele au ajuns la ... (vezi toată discuția)