am pierdut un proces pentru carnetul de conducere si am facut recurs si l-am trimis prin posta. am primit instiintarea acasa cum ca actele au ajuns la destinatie.
ar trebui acum sa primesc citatia termenului? eu actele le-am trimis acum o luna si de atunci nu stiu nimic.
trebuie sa merg eu la tribunal sa vad cand am termenul?
multumesc anticipat:">
Cererea de recurs ati depus-o la instanta care a judecat dosarul pe fond. Urmeaza ca cererea dvs cu dosarul deja solutionat de instanta de fond sa plece la instanta de recurs..(instanta superioara). Urmeaza ca dupa ce se fixeaza termen sa fiti citat.
Puteti sa va interesati daca au trimis dosarul in recurs, iar daca nu .. sa isistati sa plece, pentru ca termenele oricum sunt destul de lungi.
Ba mai bine vă uitaţi pe portalul instanţelor de judecată şi veţi afla acolo când aveţi termen. O să vă citeze staţi liniştit. De aţi pierdut la judecătorie sunt şanse mai mici să câştigaţi la tribunal, dar sunt. Studiaţi bine motivarea pe care a dat-o judecătoria, documentaţi-va, pe net, întrebaţi în stânga şi-n dreapta că poate o să aveţi succes.
Recurs
pop_maria
craciun fericit tuturor! As dori sa stiu daca atunci cand faci recurs ti se comunica imediat data la care va avea loc prima infatisare sau se urmeaza o alta ... (vezi toată discuția)