avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate georgegeorge11

Activitate georgegeorge11

Răspuns la discuția pedeapsa
am uitat sa mentionez suspendarea o am tot de la o infractiune in regimul circulatiei?
in mare vam spus cam cum sa intamplat ce credeti am vreo sansa sa scap fara executare?
am condus o masina pe o distanta de aprox 40 de metrii de fapt am mutato pentru ca nu putea sa intre un atelaj intro piata si am mutato din parcarea exterioara pietei in cea interioara..ce credeti ..multumesc
Discuție pedeapsa
buna..am un an cu suspendare si am comis o infractiune in perioada de incercare fapta nu este tare grava as mai putea beneficia de 18 cu 1?
Răspuns la discuția pedeapsa cu suspendare
daca voi fi gasit vinovat in amble dosare pedepsele de vor aduna plus suspendarea sau voi executa doar cea mai mare pedeapsa din astea doua plus suspendarea
Răspuns la discuția pedeapsa cu suspendare
sa fiu mai explicit in octombrie 2008 am ramas definitiv cu un an cu suspendare infractiunile din procesul la diicot sunt din mai 2009 si conducere fara permis e din martie 2011
buna ziua am un an cu suspendare si sunt in termenul de incercare si mai am doua procese pe rol unul pentru conducere fara permis si altul la diicot care au inceput dupa definitiva de la suspendare cum se procedeaza ,se aduna toate pedepsele sau raman la cea mai mare plus suspendarea?
Răspuns la discuția apel
multumesc mult
Discuție apel
buna am un proces la curtea de apel suceava pe 5 decembrie si o sa raman in pronuntare cred ,daca o sa fac apel la inalta curte cam cat dureaza pana la proces? multumesc