am condus o masina pe o distanta de aprox 40 de metrii de fapt am mutato pentru ca nu putea sa intre un atelaj intro piata si am mutato din parcarea exterioara pietei in cea interioara..ce credeti ..multumesc
Acum depinde de cat de "grava" este infractiunea savarsita in perioada de incercare. Oricum, fiind savarsita in termenul de incercare, suspendarea de un an este revocata si veti executa aceasta pedeapsa., care nu se contopeste cu pedeapsa aplicata pentru noua infractiune. Cu toate acestea,daca infractiunea ulterioara este savârşită din culpă, se poate aplica suspendarea condiţionată a executării pedepsei chiar dacă ati fost condamnat anterior cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei. În acest caz nu mai are loc revocarea primei suspendări.
Inselaciune-alcool
animacikaa
daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa
valmar68
Am avut o condamnare cu suspendare de 6 luni.In perioada de proba(2 ani si 6 luni)am comis o noua infractiune pentru care am fost condamnat la 6 luni si ... (vezi toată discuția)