avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa

buna..am un an cu suspendare si am comis o infractiune in perioada de incercare fapta nu este tare grava as mai putea beneficia de 18 cu 1?
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 12:56, 6 Decembrie 2011
Procurorul stabileste daca fapta constituie pericol social. Despre ce infractiune vorbim
am condus o masina pe o distanta de aprox 40 de metrii de fapt am mutato pentru ca nu putea sa intre un atelaj intro piata si am mutato din parcarea exterioara pietei in cea interioara..ce credeti ..multumesc
Acum depinde de cat de "grava" este infractiunea savarsita in perioada de incercare. Oricum, fiind savarsita in termenul de incercare, suspendarea de un an este revocata si veti executa aceasta pedeapsa., care nu se contopeste cu pedeapsa aplicata pentru noua infractiune. Cu toate acestea,daca infractiunea ulterioara este savârşită din culpă, se poate aplica suspendarea condiţionată a executării pedepsei chiar dacă ati fost condamnat anterior cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei. În acest caz nu mai are loc revocarea primei suspendări.

Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
ContSters53919, utilizator
in mare vam spus cam cum sa intamplat ce credeti am vreo sansa sa scap fara executare?
am uitat sa mentionez suspendarea o am tot de la o infractiune in regimul circulatiei?

Alte discuții în legătură

Am fost condamnat cu suspendare si sunt cercetat intr-un nou dosar penal GabrielGabriel22 GabrielGabriel22 Buna seara, daca am o pedeapsa cu suspendare, care inca nu s-a finalizat, si este posibil sa mi se intocmeasca alt dosar penal rutier pe baza consumului de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-alcool animacikaa animacikaa daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa valmar68 valmar68 Am avut o condamnare cu suspendare de 6 luni.In perioada de proba(2 ani si 6 luni)am comis o noua infractiune pentru care am fost condamnat la 6 luni si ... (vezi toată discuția)