Nu exista raspunsul perfect pentru ca nu stim cum gandeste procurorul care se ocupa de cazul dvs.
Din punctul meu de vedere, daca asa stau lucrurile in ceea ce va priveste, fapta nu este grava si aveti oarecare sanse sa nu ajungeti in instanta, insa repet, totul depinde de procuror.
Daca ar fi sa ne luam strict dupa textul de lege, faptul ca ati savarsit o infractiune in termenul de incercare duce la revocarea suspendarii conditionate si executarea pedepsei, insa de multe ori teoria nu este acelasi lucru cu practica din fericire pt unii din pacate pt altii.
Ar fi recomadat sa angajati un avocat, poate acesta va sti cum sa puna problema sa nu ajungeti in judecata.
Inselaciune-alcool
animacikaa
daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa
valmar68
Am avut o condamnare cu suspendare de 6 luni.In perioada de proba(2 ani si 6 luni)am comis o noua infractiune pentru care am fost condamnat la 6 luni si ... (vezi toată discuția)