avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate hapeialexandru

Activitate hapeialexandru

Buna seara!
Am cunoscut in Barcelona o fata din Chile care lucreaza la negru avand viza expirata.
Intrebarea mea este: ma pot casatori cu ea la ambasada Romaniei din Spania fara ca ea sa fie nevoita sa mearga in Chile pentru nu stiu ce documente?
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția asigurari
Vatamari corporale au fost, dar m-am inteles cu victima si nu a depus nici o plangere.
va multumesc.
Răspuns la discuția asigurari
Deci de la parchet mie mi-a venit NUP, iar in rezolutie scria ca celalalt sofer nu a acordat prioritate ( la plecarea de pe loc acesta nu sa asigurat, a vrut sa intoarca sau sa intre intr-o curte, eu venind din spate lam lovit in lateral)
Discuție asigurari
Buna ziua.
As avea o nelamurire; Pe data de 30 iulie 2011 am avut un accident, eu am avut 0,70 alcool in sange, iar soferul pe care lam lovit nu mi-a acordat prioritate.
Precizez ca masina pe care am lovito era inchiriata si avea asigurare Casco, iar eu [editat]. Intrebarea mea este urmatoarea:
-voi plati eu daunele acelei masini sau vom plati amandoi?

[Editat - este interzisa mentionarea numelor de societati indiferent de context. Va multumim]
Buna ziua. am o problema care ma macina de ceva timp (4luni). Am fost implicat intr-un accident auto, am suflat in etilotest si mia iesit 0,40mgl in aer, iar in sange 0,70mgl. permisu mia fost retinut, iar la o luna de la data accidentului mam suit din nou la volan si am fost oprit de politie(atunci nu am consumat alcool si nici nu am suflat in etilotest) mi sa intocmit dosar penal pt conducere cu permisu retinut,suspendat, anulat, etc... Acum as vrea sa aflu ce mi se va intampla, pt ca pe primu caz mi se suspenda permisu p 3luni, dar nu stiu cat ma afecteaza al doilea caz. multumesc anticipat