avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate ralukastrugaru

Activitate ralukastrugaru

va rog sa ma indrume cineva daca stie unde sa merg sa ma asculte cineva in legatura cu nedreptatile care ni se intampla intr-un dosar penal. La procurorul general sau la iccj? cum fac sa ma primeasca in audienta? multumesc
AICI NU E VB DE RECURS LA CURTEA DE APEL CI DIRECT S-A TINUT FARA SA FACA CINEVA RECURS ,DECI FARA SA SE JUDECE LA TRIBUNAL SI TRIBUNALUL SA I-A O DECIZIE .MA INTELEGETI CE VREAU SA SPUN? CURTEA DE LA SINE PUTERE A JUDECAT MENTINEREA DE ARESTARE PREVENTIVA SI LE-A PRELUNGIT FARA DREPT DE RECURS
nu ma deranzeaja ca le-a dat 60 de zile ci ca le-a dat direct curtea de apel fara sa-i judece instanta de fond fara drept de recurs spunand ca-i o situatie atipica
exact asta s-a intamplat fara sa se judece intai la tribunal si apoi la curte cum era normal,curtea a prelungit 60 de zile definitiva
pe data de 22 05 trebuia sa se tina la curtea de apel recursul la restituirea dosarului inapoi la parchet ,s-a aminat inca o luna cazul cu dosarul dar in schim s-a judecat mentinerea de arestare preventiva direct de curtea de apel fara sa se judece intai de instanta de fond si le-a prelungit 60 de zile fara drept de recurs spuneti-mi daca exista vre-o cale de atac ? mentionez ca pe data de 24 05 le expira mandatul.avocatii au spus instantei ca nu e legal ce face iar instanta a zis ca este o situatie atipica .e corect asa? va multumesc
multumesc frumos ,daca pe 29 le expira prelungirea si ei au pus recursul pe 5 iunie ce se intampla cu ei? ii pune liberi?
azi au afisat pe net ca au recursul pe 05 iunie la judecarea dosarului dupa 0 luna jumate,pe 10 mai aveau fondu ,apoi trebuia sa aibe si recursul la controlul judiciar iar pe 29 mai le expira prelungirea ,daca pe 05 iunie se tine recursul la dosar ce se intampla cu toate astea lante se mai judeca nu se mai judeca ma intereseaza daca e posibil sa se mai tina prelungirea? multumesc
pana acum nu s-a facut recurs au trecut 2 sap de cand a dat jud dosaru si acum e la parchet ,in cat timp se decide parchetul sa faca recurs ? nu au si ei o limita de timp ?
este un caz de inselaciune au fost arestati 22 de insi in primele 2 luni au iesit 14 si-au ramas 8 .cei 8 sunt inca in arest preventiv pe rahova dupa 9 luni de zile .la ultimul termen de judecata s-a discutat trimiterea dosarului inapoi la parchet pt unele nereguli gasite .judecatoarea de fond a fost de acord cu av si a restitiut dosarul catre parchet propunindui pe cei 8 si pentru eliberare pe control judiciar ,ei mai fiind pusi liberi de fiecare data de judecatoarea de fond la fiecare termen care l-au avut acum sunt 2 sap de cand jud s-a pronuntat pt trimiterea dosarului inapoi si inca nu s-a decis nimic av mi-a spus ca dosarul este la parchet .intrebarea mea este de ce nu i-a pus liberi daca dosarul s-a intors la parchet avand in vedere ca au depasit cele 180 de zile de arest preventiv.au art 215 ali 1si 3 .ce se intampla ? cum se procedeaza? multumesc
spuneti-mi va rog in cat timp se hotareste parchetul sa faca recurs la trimiterea dosarului inapoi de catre judecatoarea de fond? ca am inteles ca dureaza mai mult timp fata de recursurile normale. multumesc