avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul in care Parchetul poate declara ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul in care Parchetul poate declara recurs?

spuneti-mi va rog in cat timp se hotareste parchetul sa faca recurs la trimiterea dosarului inapoi de catre judecatoarea de fond? ca am inteles ca dureaza mai mult timp fata de recursurile normale. multumesc
Impotriva hotararii instantei prin care se dispune restituirea cauzei la Parchet in vederea refacerii urmaririi penale, procurorul precum si orice alta persoana interesata poate formula recurs in termen de 3 zile de pronuntare pentru cei prezenti si de la comunicare pentru cei lipsa (art.332 alin.4 CPP)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rechizitoriu Valimuresan Valimuresan Bună ... întru-un proces penal , procurorul a întocmit părților inculpate 2- două rechizitorii deși- CPP art.244(4) -procurorul ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala shakka shakka Buna ziua Am fost investigata intr-un dosar de fals intelectual.Aceasta situatie dureaza de 5 ani.In ianuarie am primit o hotarare a procurorului de ... (vezi toată discuția)
Recurs iccj xuser xuser Imi explica va rog si mie cineva cum de anumite dosar, gen 278^1 ajung sa se judece cu recurs la ICCJ? http://www.scj.ro/dosare.asp (vezi toată discuția)