Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum procedati la "retinerea" unor bani pe concediu de odihna efectuat in plus, care trebuie facuta intro luna in care salariatul nu mai niciun fel de venit? Mai concret, la inceputul anului si-a efectuat tot concediul de odihna aferent anului in curs, apoi a avut o luna de lipsa nemotivata si i s-a desfacut CIM pentru abatere disciplinara. Deci, in ultima luna in care a fost salariat, nu a realizat niciun venit salarial. Se poate refuza semnarea notei de lichidare, pana la stingerea debitului?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Buna ziua,
In completarea intrebarii de mai sus, va rog sa-mi spuneti cum procedati daca "retinerea" trebuie facuta intro luna in care nu mai are niciun fel de venit? Mai concret, la inceputul anului si-a efectuat tot concediul de odihna aferent anului in curs, apoi a avut o luna de lipsa nemotivata si i s-a desfacut CIM pentru abatere disciplinara. Deci, in ultima luna in care a fost salariat, nu a realizat niciun venit salarial.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti, daca in cazul unui divort pronuntat din culpa unuia dintre soti, la cererea acestuia (sotului vinovat), paratului i se poate aproba un program de vizita al copilului asa cum doreste el (la domiciliul lui, in zilele, perioadele de sarbatori si vacante - solicitate numai de el).
In asteptarea raspunsului dvs, va multumesc anticipat!