avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare bani pe concediu de odihna efectuat in plus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare bani pe concediu de odihna efectuat in plus

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum procedati la "retinerea" unor bani pe concediu de odihna efectuat in plus, care trebuie facuta intro luna in care salariatul nu mai niciun fel de venit? Mai concret, la inceputul anului si-a efectuat tot concediul de odihna aferent anului in curs, apoi a avut o luna de lipsa nemotivata si i s-a desfacut CIM pentru abatere disciplinara. Deci, in ultima luna in care a fost salariat, nu a realizat niciun venit salarial. Se poate refuza semnarea notei de lichidare, pana la stingerea debitului?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna anual; retinere co efectuat in plus alina.simo alina.simo buna ziua, CCM la nivel de unitate prevede 21 zile de CO anual. angajatul si le planifica, conform legii. si ca se acorda pentru perioada lucrata. este ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva onicutza onicutza buna ziua! am si eu o problema,ma poate ajuta cineva cu un sfat??sunt agent vanzari la o firma de distributie,lucrez de 3, ani de zile.saptamana trecuta seful ... (vezi toată discuția)
Concediu medical obtinut ulterior datei de desfacere a cim tana tana Am urmatoarea speta: o salariata a fost concediata conf. art.61 lit a din Codul Muncii pentru o abatere disciplinara grava. In perioada cercetarii disciplinare ... (vezi toată discuția)