avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate florinake

Activitate florinake

Răspuns la discuția srl
multumesc,deci trebuie sa ma duc la finante si sa ma inregistrez pt a obtine C.I. F. , la primarie mai trebuie sa merg?
Răspuns la discuția srl
NU
Răspuns la discuția srl
am CUI emis de ONRC
Răspuns la discuția srl
sunt de acord,declaratiile la fisc le voi depune problema e ca un contabil zice ca trebuie in termen de o luna de la infiintare sa ma inregistrez la primarie si la fisc(pt ce odata ce nu am un punct de lucru,inca caut sa inchiriez)si altul zice ca nu e nevoie de inregistrare la primarie si fisc doar sa depun declaratile la fisc conform legi.
Discuție srl
srl nou infiintat cu activitate de comert trebuie sa se inregistreze la primarie si fisc daca deocamdata nu functioneaza sau numai dupa ce deschide punctul de lucru. Multumesc
Răspuns la discuția cota parte la succesiune
1 strabunic decedat impreuna cu sotia , 2 copii acestuia impreuna cu sotii.Au ramas de la acesti 2 copii, 5mostenitori din care 4 traiesc iar unul a murit. Aceasta care a murit a avut 6 copii si dupa moartea ei sotul sa recasatorit dar a decedat si el ramanind in viata sotia lui cu care nu a avut nici un urmas . multumesc
Răspuns la discuția cota parte la succesiune
Au decedat in ordinea de mai sus si nu mai exista sotii, doar sotul unei femei(din cei 5 copii) s-a recasatorit dupa decesul sotiei dar acuma e decedat . nu a avut copii cu a doua sotie doar vaduva care traieste.
strabunicul (decedat) a avut 2 urmasi(decedati) acestia au avut 2 respectiv 3 urmasi,unul dintre acestia a murit avand 6 copii. Ce cota parte le revine la fiecare .