avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate BiancaIoana

Activitate BiancaIoana

ultima intrebare: daca am contract de comodat pe masina, pot deduce combustibilul?
Multumesc pentru raspunsuri:)
este obligatoriu sa trec la perioada fiscala lunara?
Răspuns la discuția card de credit-sfat
da, ar fi bine sa mergi la banca la care ai solicitat inchiderea si sa ceri mai multe lamuriri. Ar fi posibil sa fi inscrisa in biroul de credite chiar daca ti-a dat hartia, daca cumva ai avut vre-o restanta la card, cine stie cand, iar in acest caz, chiar daca ti inchis cardul, ramai inscrisa cu acea datorie care ai avut-o candva.......
Si marfa am cumparat-o luna trecuta, cred ca 390 ar trebui facuta acum.....
Da m-am inscris, sa pot lua fara TVA
Răspuns la discuția card de credit-sfat
Cand ai solicitat inchiderea, trebuia sa-ti iei de la banca o hartie ca ti s-a inchis contul, acum cred ca v-a fi mai greu sa faci asta daca a trecut atat timp. Din cate stiu, cred ca 7 ani esti in Biroul de credit pana se sterge respectiva datorie....
Buna, am deschis luna trecuta un PFA platitor de TVA, am achizitionat marfa din Ungaria, as dori sa stiu ce declaratii se depun lunare si tremestriale. Ma intereseazamai mult ce le care ar trebui sa le depun acum in luna decembrie .Va multumesc!
Firma la care lucrez trebuie sa plateasca suma de 12.920(rest de plata pentru un teren) euro + dobanda legala incepand cu data de 30.09.2009.
Cum se calculeaza dobanda la euro pentru actiune civila? Se poate aplicca dobada legala la euro sau doar echivalentul in lei la cursul BNR?