avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate blonda27

Activitate blonda27

Suntem proprietari al unui apartament intr-un bloc de locuinte. Acum cateva zile in timp ce noi eram in concediu, unul dintre vecini, venit in vacanta din Italia, si-a facut gard in fata geamurilor apartamentului aflat la parterul blocului. Apartamentul este situat cu vederea in spatele blocului unde se afla si garaje, proprietate privata. Distanta dintre bloc si garaje e de aprox 5m iar dansul prin amplasarea fara autorizatie a gardului, la o distanta de 1,5 m de peretele blocului ne reduce spatiul de acces la garajul nostru ,proprietate. Ce e de facut in acest caz? Daca ii daramam gardul ce se poate intampla? Se pare ca suntem singurii deranjati de acest lucru din bloc.
Se poate depune dosarul de somaj in timp ce ma aflu in concediu medical de maternitate?
Credeti ca m-as putea incadra ca beneficiar al CCC la art. 2 al.5 lit. c) ?
Am lucrat pana la 10.12.2011 cu contract pe perioada determinata iar din data de 6.12.2011 sunt in cele 126 zile concediu maternitate(pre si post natal - copilul s-a nascut pe 06.02.2012). vreau sa depun dosarul pentru indemnizatie si mi s-a spus ca intai il depun pe cel de somaj. Dvs. ce stiti e corect asa? Nu ma pot prelua cei de la asistenta sociala direct din medical?

nu in perioada 24.07-11.08.2011 nu am beneficiat de somaj pentru ca legal trebuia sa fiu in preaviz , deoarece postul unde am activat inainte de concediul de crestere copil a fost desfiintat , dar eu am aflat ca mi s-a incheiat contractul fara preaviz cand am anuntat faptul ca mi-am gasit de munca si vreau sa incheiem contractul .

Va multumesc frumos! SI eu am inteles cam acelasi lucru cand am citit legile.
Pana la 24.07.2011 am fost in concediu crestere copil. La data de 11.08.2011 m-am angajat cu contract pe perioada nedeterminata modificat ulterior in contract pe perioada determinata pe 2 luni cu program de 4h/zi la 2 societati. Contractul imi expira la data de 12.12.2011 iar eu sunt insarcinata acum in 30 saptamani. Am dreptul la concediul medical pre si post natal? Dar la concediul de crestere copil?