avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Activitate jolerina

Activitate jolerina

Răspuns la discuția Incredintarea minorilor
Va multumesc. si inca ceva am uitat sa mentionez ca am martor si o sora . este luata in considerare daca e ruda de gradu 1?
Răspuns la discuția Incredintarea minorilor
exact! am si 2 martori care cunosc foarte bine situatia, va multumesc din suflet pentru raspuns!
Răspuns la discuția Incredintarea minorilor
am angajat avocat, copiii sunt cei mai buni martori,nu? ei stiu prin ce am trecut.imi sunt alaturi si ma sustin.cel putin fetita nu va putea sta fara mine.si baiatu este foarte atasat de persoana mea.
Răspuns la discuția Incredintarea minorilor
are unele esiri, injurii,jicniri.si consum de alcol.au fost chiar si in repetate randuri batai ce s-au adresat la persoana mea.
Răspuns la discuția Incredintarea minorilor
Va multumesc mult pentru raspuns! o seara buna!
Buna seara!am si eu o intrebare .sunt in divort cu minori , am doi copii 15 respectiv 13 ani.daca eu dovedesc ca am unde locuii .dar nu am inca un salariu stabil ce sanse am sa castig copiii.asta imi doresc cel mai mult.va multumesc anticipat!
da , asa e traesc dar din fericire situatia sa schimbat , e posibil ca eu sa castig ambii copii
Răspuns la discuția insolventa
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Discuție insolventa
Buna ziua,am si eu o intrebare , daca cineva stie sa imi raspunda, am o societate ,infiintata in anu 2006 , a mers bine un an, apoi din ce in ce mai rau , fiind asociata ,nu am putut inchide firma de una singura, si asa sa ajuns la datorii.acum vreau sa o pun pe insolventa . oare pot,daca e datoare si care sunt pasii. ??? va multumesc anticipat!



Va multumesc din suflet , pentru raspuns, mai grav e ca eu nu am nici un servici deocamdata , asta intentionez sa fac , sa plec la munca!