avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Activitate dehel

Activitate dehel

Răspuns la discuția Impozit 2% PFA
buna ziua am citit si eu mesajul dvs si as dori sa va intreb daca nu ati depus inca declaratia 230 pe 2011 o puteti face inca pina in mai si ce doream sa va rog daca ati dori sa o depuneti pe numele asociatiei baietelului meu deoarece este bolnav si sufera de tetrapareza spastica si avem mare nevoie pt tratamentele de recuperare va multumesc din tot sufletul unei mame disperate care nu mai stie ce sa faca pt copilul ei de a fi la fel ca ceileleti si sa sa bucure de copilarie. MULTUMESC INCA O DATA! va scriu si datele asociatiet daca doriti sa ne ajutati: ASOCIATIA UMANITARA NON PROFIT LUCIAN PRICHINDELUL-C.I.F.-28313822-CONT RO 70 RNCB 0520121158430001 MULTUMIM!
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copii
DA BUN insa dvs spuneati ca daca este doar o luna n-ar fi problema sa beneficiez! la ce va refereati atunci?
bun si atunci cum ramine cu o luna care spuneati ?
data probabila a nasterii ar putea fi pe la sfirsitul lunii iulie insa ar mai fi de precizat ceva' este o sarcina gemelara si s-ar putea naste premarur datorita acesstui fapt .
si totusi care este raspunsul referitor la ce am scris? perioada in care am fost in ind pt crestere copil grad grav si cu pauza de la intreruperea acesteia pina la reangajare cum este?
buna ziua am si eu o intrebare va rog.pina la data de 29 iulie 2011 am fost in indemnizatie pt cresterea copilului cu grad grav apoi pe data 1.09.2011 m-am angajat acum intrebarea, sunt insarcinata si as dori sa stiu daca voi lua indemnizatie pt crestere copii? multumesc
nu stiam ca trebui scris cu litere mici. eu consider ca v-am intrebat ce ma interesa si nu cred ca acesta aste un raspuns. va mai dau citeva detalii poate asa imi raspundeti fiindca am facut pana am fost la service sa fac cauciucul,mi s-a spus ca mai dureza si da am baut o bere si venind inapoi muncitorului i s-a parut ca eram nemapomenit de beat a sunat ta 112 si a venit politia si m-a ridicat.

IN CAZUL IN CARE POLITIA TE IA DIN SERVICE SI NU TE OPRESTE IN TRAFIC PE MOTIV CA ESTI BAUT ARE VOIE SA-TI FACA CEVA?