avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Are voie politia sa te ridice din service?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Are voie politia sa te ridice din service?

IN CAZUL IN CARE POLITIA TE IA DIN SERVICE SI NU TE OPRESTE IN TRAFIC PE MOTIV CA ESTI BAUT ARE VOIE SA-TI FACA CEVA?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:32, 30 Noiembrie 2011
1 In primul rand scrieti cu litere mici.
2. Erati sau nu sub influenta bauturilor alcoolice?
nu stiam ca trebui scris cu litere mici. eu consider ca v-am intrebat ce ma interesa si nu cred ca acesta aste un raspuns. va mai dau citeva detalii poate asa imi raspundeti fiindca am facut pana am fost la service sa fac cauciucul,mi s-a spus ca mai dureza si da am baut o bere si venind inapoi muncitorului i s-a parut ca eram nemapomenit de beat a sunat ta 112 si a venit politia si m-a ridicat.
Nu, din service nu are voie sa va ia dar nu sunt ferm convins ca lucrurile au stat chiar asa. Si sa judecam la rece. Dv ati mers in service pt a rezolva cu un cauciuc lucru care dura maxim 30 de minute si in acest interval ati tras repede ceva la masea. Iar apoi vroiati sa va urcati la volan. Nu a fost chiar ortodox din partea celui din service care v-a reclamat la politie dar poate ca v-a facut un bine ca altfel va urcati la volan sub influienta alcoolului si era mult mai rau. Daca accidentati pe cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat de 4 luni jumate leskography leskography Salutare, inainate sa ma judecati ... \'asa ti-a trebuit daca ai condus beat\', va rog sa-mi cititi povestioara :) In data de 20 iunie, 2013 am organizat ... (vezi toată discuția)
Schimbare declaratie la politie ? r0bert r0bert Buna ziua. Acum 2 zile eram la un bar din oras cu niste cunostiinte. Unul dintre ei avea masina si bause in jur de 4 beri si s-a urcat la volan. Ne-am urcat ... (vezi toată discuția)
Un raspuns realist va rog daniel39 daniel39 in data de 15.02.2013 am fost oprit in trafic de politia rutiera si am fost testat cu etilo-testul unde a reiesit o concentratie de 0,49 in aerul expirat.am ... (vezi toată discuția)