NU..M AM judecatorie si avocatul mi adepus recurs la curtea de apel fara sa mi ceara parerea..sa inregistrat recursul dar nu sa redactat pana akuma..ce pot face pt ca eu sunt multumit cu hotararea judecatoriei ..am fost sa mi retrag recursul la curtea de apel bucuresti si mi sa spus k doar knd mi se da termen..!!! se implinesc 5 luni de cand sa inregistrat recursul dar n am primit termen..!! ce pot face in situatia de fata ?! multumesc pt raspuns
am un recurs la curtea de apel din luna noiembrie 2011..si nu sa redactat inca dar sa inregistrat..cand pot primi un termen a trecut deja 4luni..? care este perioada unui recurd la curtea de apel?? MULTUMESC
buna ziua...anul acesta in luna mai am platit 4.700ron pt taxa poluare..pt o masina adusa din germania..am inteles ca pot lua inapoi 25%..este adevarat care este procedura??? multumesc astept un raspuns..
Condiţiile de aplicare a suspendării executării pedepsei sub supraveghere
Instanţa poate dispune suspendarea executării pedepsei aplicate persoanei fizice sub supraveghere, dacă sunt întrunite următoarele condiţii:
a) pedeapsa aplicată este închisoarea de cel mult 4 ani;
b) infractorul nu a mai fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii mai mare de un an, afară de cazurile când condamnarea intră în vreunul dintre cazurile prevăzute în art. 38;
c) se apreciază, ţinând seama de persoana condamnatului, de comportamentul său după comiterea faptei, că pronunţarea condamnării constituie un avertisment pentru acesta şi, chiar fără executarea pedepsei, condamnatul nu va mai săvârşi infracţiuni.
Suspendarea executării pedepsei sub supraveghere poate fi acordată şi în cazul concursului de infracţiuni, dacă pedeapsa aplicată este închisoarea de cel mult 3 ani şi sunt întrunite condiţiile prevăzute în alin. 1 lit. b) şi c).
Dispoziţiile art. 81 alin. 5 şi 6 se aplică şi în cazul suspendării executării pedepsei aplicate persoanei fizice sub supraveghere.
la acest art de lege se poate aplica sau contopi 2pedepse cu suspendare..? la alineat C??? concursului de infractiuni...multumesc
aceiasi problema am si eu..am primit 3 ani cu suspendare si acum mi sa adus la cunostinta alta acuzatie...daca am 3 ani cu suspendare dace nu mai pot primi nici o 1zi cu suspendare asta daca voi fi trimis in judecata?!
atunci imi puteti spune cand se poate da 2 pedepse cu suspendare ...stiam ceva cu concurs de infractiuni sau sa contopesc daca voi fi gasit vinovat la cea de a 2 acuzatie...precizez ca am facut recurs la cei 3ani k suspendare..!!! adik sus in recurs..ce ma sfatuiti sa fac? sa astept cu recursul sa vad daca voi fi trimis in judecata cu cea de a2 acuzatie??? multumesc pt raspuns
deci trebuie sa nu mai primesc alta condamnare de nici un fel ?! astfel la inchisoare..!!!treaba este ca am facut recurs la suspendarea de 3 ani...!!! nu este definitiva..sper sa nu fiu trimis in judecata pt vechea acuzatie...!!! in timpul acestiu recurs la 3 ani k suspendare ma pot judeca pana se va solutiona celelalt dosar?!