avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

buna ziua...anul acesta in luna mai am platit 4.700ron pt taxa poluare..pt o masina adusa din germania..am inteles ca pot lua inapoi 25%..este adevarat care este procedura??? multumesc astept un raspuns..
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 18:03, 7 Decembrie 2011
Puteti recupera toata suma platita. Primul pas: cerere de restituire catre AFP din localitatea unde ati platit. Pasul doi: dupa ce primiti raspunsul negativ, formulati contestatie in instanta.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare vinegi vinegi Buna ziua, Am rugamintea pentru a ma ajuta cineva cu mai multe informatii, deoarece am urmatoarea problema: am cumparat o masina adusa din Germania, I-am ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare oprea_rodica68 oprea_rodica68 In anul2008 am cumparat o masina adusa din Germania si am platit taxa de prima inmatriculare in valoare de 1800ron.Este posibil sa-mi pot recupera acesta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto de poluare/inmatriculare doomy852 doomy852 Buna ziua, In noiembrie 2011 am achizitionat o masina adusa din Germania iar pentru inmatricularea acesteia in Romania am platit suma de 600 euro. In ... (vezi toată discuția)