avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs Curtea de Apel Bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs Curtea de Apel Bucuresti

am un recurs la curtea de apel din luna noiembrie 2011..si nu sa redactat inca dar sa inregistrat..cand pot primi un termen a trecut deja 4luni..? care este perioada unui recurd la curtea de apel?? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: BIGHY , utilizator 22:10, 21 Martie 2012
V-ati judecat si asteptati hotararea sau asteptati sa plece dosarul la ICCJ?
NU..M AM judecatorie si avocatul mi adepus recurs la curtea de apel fara sa mi ceara parerea..sa inregistrat recursul dar nu sa redactat pana akuma..ce pot face pt ca eu sunt multumit cu hotararea judecatoriei ..am fost sa mi retrag recursul la curtea de apel bucuresti si mi sa spus k doar knd mi se da termen..!!! se implinesc 5 luni de cand sa inregistrat recursul dar n am primit termen..!! ce pot face in situatia de fata ?! multumesc pt raspuns
Vorbiti cu avocatul dvs. ca sa nu faceti ceva in necunostiinta de cauza.
Termenul este cam lung pentru redactarea hotararii.
Puteti vorbi cu avocatul sa faca el demersurile si pentru urgentarea redactarii hotararii.
Ce pedeapsa ati primit?
suspendare
Sa va spun de ce este recomandabil sa asteptati judecata de la ICCJ.
Daca parchetul a declarat recurs se poate sa se aplice o pedeapsa cu executare.
Daca recursul s-a declarat deja de avocat lasati lucrurile asa.

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Redactarea si comunicarea unei sentinte civile clr2607 clr2607 Buna ziua.Am si eu o intrebare/nelamurire.Pe 25 iunie s-a dat o sentinta civila,la Curtea de apel Bucuresti supusa insa recursului la ICCJ.S-a declarat recurs ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)