avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs Curtea de Apel Bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs Curtea de Apel Bucuresti

am un recurs la curtea de apel din luna noiembrie 2011..si nu sa redactat inca dar sa inregistrat..cand pot primi un termen a trecut deja 4luni..? care este perioada unui recurd la curtea de apel?? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: BIGHY , utilizator 22:10, 21 Martie 2012
Lasati recursul sa mearga.Nu aveti ce pierde.Nu se stie, poate primiti si o diminuare a pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Redactarea si comunicarea unei sentinte civile clr2607 clr2607 Buna ziua.Am si eu o intrebare/nelamurire.Pe 25 iunie s-a dat o sentinta civila,la Curtea de apel Bucuresti supusa insa recursului la ICCJ.S-a declarat recurs ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)