avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog sa-mi raspundeti la o intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog sa-mi raspundeti la o intrebare

ce se intampla cand ai primit pedeapsa cu suspendarea, si acum iti mai vine ceva din urma?
Cel mai recent răspuns: danutz30 , utilizator 20:45, 30 Noiembrie 2011
Adica ati primit o pedeapsa cu suspendare si ati fost descoperit cu alte infractiuni in acest timp sau dupa ce ati primit condamnarea?
dupa ce am primit condamnarea
Daca noua infractiune pentru care presupun ca sunteti cercetat/judecat acum ati comis-o in termenul de incercare atunci,daca veti fi gasit vinovat, vi se va revoca suspendarea conditionata , veti ispasi pedeapsa noua la care se adauga si cea pentru care ati primit suspendarea.

nu am comis-o in termenul de incercare
Reveniti cu detalii pentru a primi rasounsuri mai precise.
Cand ati primit condamnarea cu suspendare? V-ati reabilitat de drept? Si cand ati comis infractiunea pentru care sunteti judecat acum?

Alte discuții în legătură

Anularea beneficiului suspendarii conditionat a executarii pedepsei badila steluta badila steluta am si eu o intrbare. in urma solutionarii unui dosar penal pe oug 195/2002 s-a anulat anularea beneiciului suspendarii conditionate a executarii pedepsei ... (vezi toată discuția)
Mai multe suspendari? Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua Am si eu o intrebare dac cineva a fost condamnat cu suspendare ce sanse are sa mai primeasca alta. Faptele toate sunt inainte de a avea ... (vezi toată discuția)
Se poate revoca suspendarea? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! In cazul in care un minor a fost condamnat intr-un dosar pt furt calificat in forma continuata la 4 ani \\"cu suspendare\\" (nu a ... (vezi toată discuția)