avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog sa-mi raspundeti la o intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog sa-mi raspundeti la o intrebare

ce se intampla cand ai primit pedeapsa cu suspendarea, si acum iti mai vine ceva din urma?
Cel mai recent răspuns: danutz30 , utilizator 20:45, 30 Noiembrie 2011
am primit condamnarea cu suspendare acum 1 luna. iar infractiunea de care zic este de acum 1 an
Hotararea prin care v-a fost aplicata suspendarea conditionata a executarii pedepsei urmeaza a fi anulata, intrucat infractiunea comisa anterior celei pentru ati primit condamnarea cu suspendare, a fost descoperita in interiorul termenului de incercare.( Art. 85. C penal)

Celor 2 pedepse urmeaza a le fi aplicat regimul juridic al concursului de infractiuni sau, dupa caz, celui al recidivei.

Este posibil ca, daca in urma contopirii celor doua pedepse-cea veche cu pedeapsa nou pronuntata, sa nu rezulte o pedeapsa mai mare de 2 ani, sa se aplice din nou suspendarea conditionata a executarii pedepsei.

eu am primit 4 ani cu suspendare, plus 2 ani incercare
aceiasi problema am si eu..am primit 3 ani cu suspendare si acum mi sa adus la cunostinta alta acuzatie...daca am 3 ani cu suspendare dace nu mai pot primi nici o 1zi cu suspendare asta daca voi fi trimis in judecata?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea beneficiului suspendarii conditionat a executarii pedepsei badila steluta badila steluta am si eu o intrbare. in urma solutionarii unui dosar penal pe oug 195/2002 s-a anulat anularea beneiciului suspendarii conditionate a executarii pedepsei ... (vezi toată discuția)
Mai multe suspendari? Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua Am si eu o intrebare dac cineva a fost condamnat cu suspendare ce sanse are sa mai primeasca alta. Faptele toate sunt inainte de a avea ... (vezi toată discuția)
Se poate revoca suspendarea? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! In cazul in care un minor a fost condamnat intr-un dosar pt furt calificat in forma continuata la 4 ani \\"cu suspendare\\" (nu a ... (vezi toată discuția)