multumesc pt raspuns .
dar nu doresc sa caut ceva vreau sa spun adevarul , iar dr psiholog a constat singura ca vine f greu la psiholog , ca nu e cooperant , cauza problemelor tot dr o stie , cand a mers a spus clar si ca nu are sentimente pt mine si copil , ca nu e multumit de mine , diverse alte motive de cearta si repros pe care le schimba de fiecare data deci dr stie f bine cum sta situatia in casnicia noastra si cat poate fi de traumtizant pt copil acesta situatie . am scris si zilele trecute ca am inreg cu tel in care ma jigneste si in care ma ameninta dar am inteles ca nu pot fi proba in instanta . nu pot iesi din acesta situatie in niciun fel daca nu am martori ? nimic nu este admis pentru a ma apara pe mine si copilul?
buna ziua.
se poate aduce ca proba in instanta pt divort o evaluare de cuplu de la psihologul la care am fost in timpul casniciei ( doream sa gasesc o solutie sa salvez aceasta casnicie) pentru ca nu am martori poate ma ajuta o astfel de evaluare .
multumesc pentru raspuns . amenintarile sunt repetate si explicite " iti iau gatul " "da o masina peste tine " etc.
nu doresc sa implic prieteni de familie si amenintarile sunt facute fara a avea martori
buna ziua . va rog sa imi spuneti daca sunt admise ca probe pentru divort inregistrarile audio din care riese ca sunt amenintata si jignita de catre sot si daca mai am nevoie de martori in acest caz.
va multumesc
buna zseara . va rog sa imi spuneti daca este obligatoriuca la divort sa am martori . doresc sa divortez dar toate certurile si amenintarile se adreseaza in lipsa martorilor.
precizez ca am un copil de 2 ani din acesta casatorie . de altfel este singurul meu copil sotul mai are un copil dintr-o relatie anterioara.