avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna zseara . va rog sa imi spuneti daca este obligatoriuca la divort sa am martori . doresc sa divortez dar toate certurile si amenintarile se adreseaza in lipsa martorilor.
precizez ca am un copil de 2 ani din acesta casatorie . de altfel este singurul meu copil sotul mai are un copil dintr-o relatie anterioara.

va multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
tynacon, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:52, 5 Decembrie 2011
Aveti nevoie de martori daca numai dvs doriti sa divortati si sotul nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu parasire domiciliu psihcrim psihcrim Buna ziua Sunt casatorita de 3 ani, cu un copil de 2 ani. Sotul a plecat de acasa pe motivul unor repetate certuri avute impreuna dar generate de socrii mei, ... (vezi toată discuția)
Copilul poate fi martor la proces ? karenina-roman karenina-roman Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Copilul mai mare de 9 ani poate depune marturie in cadrul unui proces de divort cu minor de 2 ani si jumatate? ... (vezi toată discuția)
Buna-divort muraruioana muraruioana Am si eu o mare problema.Incep prin a spune ca sunt insarcinata in 6 luni si casatorita de 1 an.Sotul mai are 2 copii dintr un concubinaj.De curand am cumparat ... (vezi toată discuția)