avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate SIMM

Activitate SIMM

Am o factura de carburanti care o inregistrez pe 3022, dupa ce imi aduc bonurile le pun pe consum 6022, nu?
Dar daca unii dintre ei au pierdut bonurile ce pot face in acest caz?
Mai am o intrebare, daca am cumparat o masina de la o persoana fizica cum procedez
(2133 cu ce cont si ce nr. de document trec-am platit cash)?

Multumesc anticipat.
Cine poate sa ma ajute sa-mi spuna, va rog, pe ce cont pot inregistra executia lucrarilor pt.o constructie, 628 cumva?

Va multumesc anticipat.
As dori sa stiu daca stie cineva despre un contract de administrare cu o indemnizatie lunara pt.administrator. Daca da as dori sa mi-l dati si mie, va rog frumos si sa-mi spuneti, va rog, pe ce cont pot sa-l inregistrez.

Multumesc anticipat.
Discuție HELPPPPPPPPPP
Seful meu si-a luat tv plasma, masina de spalat, combina frigorifica, aragaz si comoda pt. tv plasma, factura este pe firma. Cine poate sa-mi spuna si mie, va rog, pe ce cont le-as putea introduce.

Multumesc anticipat.
PS As dori un raspuns fffffffffff rapid, daca stie cineva.
Răspuns la discuția Obiect de inventar pierdut
Si daca aduce un telefon defect??????

Multumesc pt.raspuns.
Un coleg si-a pierdut telefonul iar seful meu nu vrea sa il impute. Cum procedez in acest caz?????

Astept un raspuns.
Multumesc anticipat.
Am un contract cu o firma in care este stipulata deducere 5% garantie pt.buna executie a lucrari si deducere 5% pe termen de un an. Le-am facturat aceste deduceri in rosu si le-am inregistrat in contul 1512 (societatea "mea" este de constructii). Daca aceste garanti se indeplinesc la sfarsitul lucrarilor, o sa le facturez in negru.
Daca poate cineva sa-mi raspunda cat mai repede si sa-mi spuna daca este bine.

Multumesc anticipat.
Am un contract cu o firma in care este stipulata deducere 5% garantie pt.buna executie a lucrari si deducere 5% pe termen de un an. Le-am facturat aceste deduceri in rosu si le-am inregistrat in contul 1512 (societatea "mea" este de constructii). Daca aceste garanti se indeplinesc la sfarsitul lucrarilor, o sa le facturez in negru.

Multumesc anticipat.

Multumesc anticipat.
Discuție Taxare inversa
Am inregistrat o factura cu taxare inversa. Am facut nc 4426=4427 (specificat si in jurnalul de cumparari si cel de vanzari) cu suma tva-ului si am platit factura fara tva-ul aferent. Mai trebuie facut ceva?

Astept un raspuns cat mai repede posibil.
Va multumesc anticipat.