Am o factura de carburanti care o inregistrez pe 3022, dupa ce imi aduc bonurile le pun pe consum 6022, nu?
Dar daca unii dintre ei au pierdut bonurile ce pot face in acest caz?
Mai am o intrebare, daca am cumparat o masina de la o persoana fizica cum procedez
(2133 cu ce cont si ce nr. de document trec-am platit cash)?
As dori sa stiu daca stie cineva despre un contract de administrare cu o indemnizatie lunara pt.administrator. Daca da as dori sa mi-l dati si mie, va rog frumos si sa-mi spuneti, va rog, pe ce cont pot sa-l inregistrez.
Seful meu si-a luat tv plasma, masina de spalat, combina frigorifica, aragaz si comoda pt. tv plasma, factura este pe firma. Cine poate sa-mi spuna si mie, va rog, pe ce cont le-as putea introduce.
Multumesc anticipat.
PS As dori un raspuns fffffffffff rapid, daca stie cineva.
Am un contract cu o firma in care este stipulata deducere 5% garantie pt.buna executie a lucrari si deducere 5% pe termen de un an. Le-am facturat aceste deduceri in rosu si le-am inregistrat in contul 1512 (societatea "mea" este de constructii). Daca aceste garanti se indeplinesc la sfarsitul lucrarilor, o sa le facturez in negru.
Daca poate cineva sa-mi raspunda cat mai repede si sa-mi spuna daca este bine.
Am un contract cu o firma in care este stipulata deducere 5% garantie pt.buna executie a lucrari si deducere 5% pe termen de un an. Le-am facturat aceste deduceri in rosu si le-am inregistrat in contul 1512 (societatea "mea" este de constructii). Daca aceste garanti se indeplinesc la sfarsitul lucrarilor, o sa le facturez in negru.
Am inregistrat o factura cu taxare inversa. Am facut nc 4426=4427 (specificat si in jurnalul de cumparari si cel de vanzari) cu suma tva-ului si am platit factura fara tva-ul aferent. Mai trebuie facut ceva?
Astept un raspuns cat mai repede posibil.
Va multumesc anticipat.