In cat timp se prescrie treaba asta ? Eu inca mai am actele pe care executorul silit le-a trimis la unitatile bancare din oras .... nu pot rezolva nimica totusi ?
Am gasit aici o chestie interesanta : Mentionez , asociatia de proprietari a fost obligata de catre instanta sa ii restituie mamei mele o suma de bani . Asta se intampla in 2004 .
Uitati ce am gasit aici :
[ link extern ]
6. Prescriptia dreptului de a cere executarea silita
Dreptul de a cere executarea silita se prescrie in termen de 3 ani, daca legea nu prevede altfel.
In cazul titlurilor emise in materia actiunilor reale imobiliare, termenul de prescriptie este de 10 ani.
Dreptul de a cere executarea silita a creantelor bugetare se prescrie in termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui in care a luat nastere acest drept.
Termenul de prescriptie incepe sa curga de la data cand se naste dreptul de a cere executarea silita. Prin implinirea termenului de prescriptie orice titlu executoriu isi pierde puterea executorie.
Fiind vorba de executarea silita dintr-un imobil , cred ca ma incadrez la "
In cazul titlurilor emise in materia actiunilor reale imobiliare, termenul de prescriptie este de 10 ani" , ce parere aveti ?