avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... CUM OBTIN EXTRAS DE CARTE FUNCIARA ?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

CUM OBTIN EXTRAS DE CARTE FUNCIARA ?

Buna Seara . In data de 07.12.2011 am avut primul termen de judecata , obiectul procesului este un teren .

Judecatoarea ne-a spus ca la urmatorul termen sa ducem si un extras de Carte Funciara . Cum pot obtine acest extras si cat este taxa ?

Cel mai recent răspuns: olgabejat , utilizator 08:15, 9 Decembrie 2011
Solicitati la OCPI responsabil,emiterea unui extras de CF
Multumesc pentru raspuns !
ªtiţi că există carte funciară deschisă ? Dacă nu ştiţi este necesar să vă prezentaţi la OCPI pentru a formula o cerere de verificare a opiselor de care funciară pentru a afla numărul cărţii funciare şi numărul cadastral , apoi puteţi formula cererea de extras de informare , tariful este de 20 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)
extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Copie contract v-c de la cadastru sasa23 sasa23 Buna,pentru a obtine o copie la un ctr de vanzare cumparare oficiul cadastru poate emite aceast act in baza unei cereri,va rog? (vezi toată discuția)