avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Copie contract v-c de la cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Copie contract v-c de la cadastru

Buna,pentru a obtine o copie la un ctr de vanzare cumparare oficiul cadastru poate emite aceast act in baza unei cereri,va rog?
Cel mai recent răspuns: Alexandru` , utilizator 07:09, 8 Februarie 2022
O copie puteti obtine de la notarul care a autentificat actul, conteaza daca aveti calitatea sa-l cereti.
pblema este ca nu se mai stie numele notarului,ce e de facut?
Atat in incheierea de carte funciara cat si in extrasul de carte funciara este mentionat actul in baza caruia s-a facut intabularea precum si cine l-a intocmit.
Puteti solicita si la OCPI eliberarea unei copii conform cu originalul dupa contractul de vanzare-cumparare, conditia fiind ca imobilul sa fie inscris in cartea funciara, iar dvs. sa stiti numarul de carte funciara sau numarul cadastral, iar daca este vorba de un act mai vechi, incheiat inainte de august 1999, acesta sa fie transcris in registrele de transcriptiuni.
Nu va este necesara decat o cerere pe care o obtineti de la OCPI, iar tariful este de 5 lei / fila.
Oricine poate face aceasta solicitare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de schimb imobil-auto draghicidumitruadrian draghicidumitruadrian Buna ziua, Am o intrebare: Am vazut ca exista contractul de schimb. Doresc sa evit momentan costurile inutile cu cadastru etc (contract de vanzare-cump) si ... (vezi toată discuția)
Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara ContSters89081 ContSters89081 In 1999 am achizitionat doua proprietati aflate in acelasi imobil dar de la doi proprietari diferiti O proprietate (apartamentul) prin contract de schimb si ... (vezi toată discuția)