Am si eu un SRL (fotografii la nunti, botezuri)care functionaza pe baza unui contract de comodat. In acesta se specifica faptul ca utilitatile se platesc de catre persoana fizica, nu de firma. Nu am alt punct de lucru. Nu am nici un angajat. Am primit o notificare de curand prin care firma de salubrizare ma obliga sa inchei un contract cu o valoare de 0,25 m3 de deseu pe luna. Asta in conditiile in care am un contract de comodat, nu am angajati, nu am avut venituri pentru ca nuntile sunt interzise in aceasta perioada. Aveti idee daca este vreo lege care ma obliga sa inchei contract, chiar daca am contract de comodat si daca este vreo lege care ma obliga sa platesc o,25m3 pe luna desi eu nu generez nici un gram de gunoi. Nu mi se ofera nici posibilitatea sa inchei contract de salubrizare pe cantitate variabila, Multumesc.
Am primit gradatie de merit pana la 1 iulie 2012.
Am lucrat fara intrerupere pe perioada celor 4 ani cat am primit.
In luna aprilie nu am mai primit si in perioada vacantei de Pasti. Adica atat timp cat a fost vacanta mi-a fost suspendata si nu inteleg de ce. E problema contabilei unitatii?
Va rog sa-mi spuneti ce lege/articol mentioneaza daca pe perioada vacantelor se plateste sau nu gradatia de merit.
Va multumesc
Buna ziua!
Sunt student la zi la o facultate de stat acreditata si am 26 ani si 5 luni. Mama mea este educatoare la stat.
Intrebare: Mama mai poate primi vreo deducere de impozit din salariu asa cum a primit pana acum pentru ca ma are in intretinere? Aceasta deducere este valabila doar pana cand am implinit eu 26 de ani, sau atat timp cat sunt student (masterand)?
Puteti sa-mi spuneti si mie ce lege si ce articol vorbeste despre aceasta situatie?
Va multumesc anticipat!