avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gradatie de merit educatoare plata si in concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gradatie de merit educatoare plata si in concediu de odihna

Am primit gradatie de merit pana la 1 iulie 2012.
Am lucrat fara intrerupere pe perioada celor 4 ani cat am primit.
In luna aprilie nu am mai primit si in perioada vacantei de Pasti. Adica atat timp cat a fost vacanta mi-a fost suspendata si nu inteleg de ce. E problema contabilei unitatii?
Va rog sa-mi spuneti ce lege/articol mentioneaza daca pe perioada vacantelor se plateste sau nu gradatia de merit.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Acordare gradatie de merit in invatamant molanca molanca Sunt angajata intr-o unitate de invatamant si in data de 01.07.2008 am primit gradatie de merit pe o perioada de 4 ani , conf. Ord.MECT nr. 2575/09.11.2007 . ... (vezi toată discuția)
Alocatie elev după 18 ani PANITA ROXANA PANITA ROXANA Alocatie elev după 18 ani. Buna seara fiica mea a făcut 18 ani în Aprilie. În Iulie i s-a oprit alocatia, este octombrie, când va primi în continuare ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru părinți in perioada vacanței de paste andreeadinuboruz andreeadinuboruz Va rog sa mi spuneti daca in perioada vacanței de paște mai este valabilă ordonanța cu zilele libere pentru părinți?Eu am fost anunțată de la servici ... (vezi toată discuția)