Buna ziua, pentru fonduri europene 2012 - 2013 puteti sa ma indrumati cumva ?
Va multumesc.
Da, dar cel de la primarie da locul oricui ? fara sa intrebe ? domne, poate iti dau locul altuia..
buna ziua,
cum se procedeaza cu locul de parcare din fata blocului, are intaietate cel care parcheaza acolo de mai multi ani pe acel loc ? sau cel care nu parcheaza acolo si se duce cu actele la primarie ? Cel de la primarie nu ar trebuii sa intrebe daca pe locul respectiv a parcat cineva inainte ?
Penalizare ca penalizare, dar nu e trecuta in contract, in schimb e o ,, conditie speciala '' dar zice ceva de schimbarea abonamentului si de a ramane cu 2 sim-uri din restu ( in cazul meu, 5 sim-uri ), ma rog, problema e ca nu trecuta suma, dar daca vreau sa plec de la ei, imi cer 200 de euro de numar de tel.
Buna ziua, am o problema, sunt sub contract cu o companie de telefonie mobila, si, vreau sa opresc abonamentl ( din motive personale ) compania imi cere o suma de bani ( pe numar de telefon ) sa-l dezactivez, ok, dar suma aia de bani pe care mi-o cer ei, nu e scrisa in contract, atunci daca nu e scrisa, nu apare in contact, trebuie sa platesc ceva ?
Multumesc ! Atunci cand o sa am nevoie, intreb.
O zi buna !
Salut, stie cineva unde pot sa iau niste lectii de contabilitate ? Chestii primare, macar...
Nu s-a ajuns la executare silita, deci trebuie sa depun o documentatie ? nu numai sa platesc din taxe ? UN SINGUR LUCRU VREAU SA INTREB.. CUM POT SA-I VERIFIC ? poate imi pun sume din ,, burta '' lor, ca sa ma exprim asa.
Ideea e ca, am avut de plata 39.000, am platit din suma 26.000, deci as mai avea 14.000, doar ca mi-a venit de la ei o instintare de plata de 26.399, ceva nu e in regula, cum pot sa-mi calculez suma sau penalizarile ? sau cum calculeaza ei ? Probabil nu mi-au pus la socoteala niste bani ?