avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate cretumircea

Activitate cretumircea

Buna ziua, pentru fonduri europene 2012 - 2013 puteti sa ma indrumati cumva ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Loc de parcare
Da, clar, Romaneste !
Răspuns la discuția Loc de parcare
Da, dar cel de la primarie da locul oricui ? fara sa intrebe ? domne, poate iti dau locul altuia..
Discuție Loc de parcare
buna ziua,
cum se procedeaza cu locul de parcare din fata blocului, are intaietate cel care parcheaza acolo de mai multi ani pe acel loc ? sau cel care nu parcheaza acolo si se duce cu actele la primarie ? Cel de la primarie nu ar trebuii sa intrebe daca pe locul respectiv a parcat cineva inainte ?
Răspuns la discuția Abonament telefonie mobila
Penalizare ca penalizare, dar nu e trecuta in contract, in schimb e o ,, conditie speciala '' dar zice ceva de schimbarea abonamentului si de a ramane cu 2 sim-uri din restu ( in cazul meu, 5 sim-uri ), ma rog, problema e ca nu trecuta suma, dar daca vreau sa plec de la ei, imi cer 200 de euro de numar de tel.
Buna ziua, am o problema, sunt sub contract cu o companie de telefonie mobila, si, vreau sa opresc abonamentl ( din motive personale ) compania imi cere o suma de bani ( pe numar de telefon ) sa-l dezactivez, ok, dar suma aia de bani pe care mi-o cer ei, nu e scrisa in contract, atunci daca nu e scrisa, nu apare in contact, trebuie sa platesc ceva ?
Răspuns la discuția Lectii de contabilitate online ?
Multumesc ! Atunci cand o sa am nevoie, intreb.
O zi buna !
Salut, stie cineva unde pot sa iau niste lectii de contabilitate ? Chestii primare, macar...
Răspuns la discuția Impozite, Taxe
Nu s-a ajuns la executare silita, deci trebuie sa depun o documentatie ? nu numai sa platesc din taxe ? UN SINGUR LUCRU VREAU SA INTREB.. CUM POT SA-I VERIFIC ? poate imi pun sume din ,, burta '' lor, ca sa ma exprim asa.
Răspuns la discuția Impozite, Taxe
Ideea e ca, am avut de plata 39.000, am platit din suma 26.000, deci as mai avea 14.000, doar ca mi-a venit de la ei o instintare de plata de 26.399, ceva nu e in regula, cum pot sa-mi calculez suma sau penalizarile ? sau cum calculeaza ei ? Probabil nu mi-au pus la socoteala niste bani ?