avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Activitate adriangl86

Activitate adriangl86

Multumesc pentru raspuns.
Le-am dus deja dispozitivul hotararii judecatoresti si nu mi-au spus ca ar mai fi nevoie si de o copie legalizata dupa sentinta.
Pai mi-au retinut permisul pt 60 zile si mi-au dat si 6 puncte amenda.
Am castigat procesul impotriva politiei,instanta a dispus anularea pv-ului si restituirea contravalorii amenzii achitate si vreau sa stiu in cat timp trebuie sa le duc dispozitivul hotararii judecatoresti.
stiu ca mai este o modalitate prin care pot depunde acea foaie al dosar,se numesc "note" parca si merg depuse si in mai putin de 5 zile.
Mai sunt 4 zile pana la primul termen.
Pe 10 februarie am primul termem de judecata intr-un proces civll,in care am contestat un proces verbal contraventional si doresc sa mai adaug inca o foaie la dosar.
Imi puteti spune care este procedura in aceasta situatie?
Răspuns la discuția Plangere contraventionala
mentionez ca e vorba de pv contraventional de circulatie.
Răspuns la discuția Plangere contraventionala
Dar fratele care este ruda de gradul II,poate fi chemat ca martor in proces?

Eu in cazul asta inseamna ca nu ma pot baza pe martori si la proces va fi cuvantul meu impotriva cuvantului politistului,ceea ce ma dezavantajeaza clar.
Imi puteti spune daca in contestatia (plangerea) unui proces verbal,daca trec martorul cu adresa de domiciliu este in regula ?
sau trebuie ca martorul care doresc sa fie citat si audiat trebuie trecut pe o foaie separata?
Trebuie sa trec si cnp-ul martorului sau doar adresa de domiciliu?
Fiind vorba de tatal meu,va avea credibilitate in instanta,fiind ruda de gr 1?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Vreau sa formulez o contestatie pentru anularea unui proces verbal prin care am fost amendat si mi s-a suspendat permisul pt 60 zile,deoarece tatal meu era cu mine in masina in momentul in care am fost oprit de politie,doresc sa fie citat ca martor.
Am vazut pe site-uri ca in formularea contestatiei se utilizeaza termeni in latina precum "victimus" sau "prietenus",cand voi mentiona in plangere ca doresc ca tatal meu sa fie audiat ca martor si voi scrie adresa lui,va trebui sa utilizez termenul "pater" in constestatie?
E prima oara cand sunt amendat in 7 ani si 6 luni,de cand am permisul si de aceea nu cunosc aceste proceduri.